O NAMA

ISPIŠIMO POVIJEST ZAJEDNO

Chi-tech d.o.o. osnovana je na čvrstim temeljima postavljenim prije četvrt stoljeća. S bogatim iskustvom u segmentu ponude i servisiranja strojeva za obradu lima, konstantnim ulaganjem u kvalitetu i brigu o kupcima, prepoznati smo kao jedna od vodećih firmi u području fiber lasera. Kroz mrežu već instaliranih strojeva, bilježimo kontinuiran rast i provjerljive reference, a naš stručni tim stoji na raspolaganju za prezentacije strojeva iz svijeta CNC obrade metala.
Naši inženjeri s velikim iskustvom u održavanju CNC strojeva za obradu lima, školovani kod renomiranih svijetskih proizvođača CNC strojeva; svoje iskustvo, znanje i vrijednosti prenose na mlađe generacije.
Cilj nam je na tržištu nuditi kvalitetne strojeve po prihvatljivoj cijeni uz organiziranu servisnu mrežu u cijeloj regiji kao i skladište potrošnog materijala i rezervnih dijelova.
Svojim kupcima pružamo savjetovanje pri odabiru i kupovini strojeva, održavanje u garantnom i van garantnog roka. Fleksibilnost i dugoročna saradnja su glavni faktori poslovanja Chi-techa– jer nama je krajnji korisnik od primarnog značaja.
U cilju širenja mreže i podrške svojim korisnicima, firma Chi-tech d.o.o. otvarila je predstavništvo za Srbiju u Šapcu, gdje se posebna pažnja poklanja servisno-tehničkoj podršci kroz stručno osposobljene servisne timove, veliki lager rezervnih dijelova i zamjenskih jedinica, kao i kvalitetnu stručnu, servisnu i tehničku podršku.
Naša misija je zadovoljan kupac – dugoročna i kontinuirana suradnja – povjerenje!
Vaš Chi-tech tim