KONTEKST I PREGLED INTRO

Tvrtka CHI-TECH d.o.o. (u daljnjem tekstu TVRTKA) obvezuje se na zaštitu Vaših osobnih podataka temeljem EU Opće uredbe o zaštiti podatka GDPR. Tvrtka prepoznaje važnost zaštite privatnosti, sigurnosti i zaštite podataka za korisnike naših usluga i svih osoba koje s nama dođu u kontakt, stoga je naš cilj ponuditi zaštitu za sve naše operacije te implementirati dosljedne pravilnike i procedure. Ova izjava o zaštiti privatnosti informira Vas o našim praksama zaštite i mogućnostima odabira načina prikupljanja i korištenja podataka o Vama. Ova izjava o zaštiti privatnosti odnosi se na naše web stranice, biltene (newslettere) te na naše cjelokupno poslovanje i naše zaposlene. Molimo Vas da Politiku privatnosti – Politiku zaštite osobnih podataka (u daljnjem tekstu Politika privatnosti) povremeno provjerite s obzirom na moguće izmjene koje će biti prikazane na stranici.

SVRHA PRIKUPLJANJA OSOBNIH PODATAKA

Osobne podatke prikupljamo prije svega radi:
 • Osiguravanja pružanja tražene usluge
 • Što učinkovitijeg odgovora na Vaš upit
 • Promocije naših usluga u skladu s Vašim ukazanim interesom
 • Naše interne statističke obrade podataka
 • Mogućnosti slanja publikacija, brošura i drugih vezanih promidžbenih materijala

PODACI POKRIVENI SUSTAVOM POLITIKE PRIVATNOSTI

 • Ime i Prezime
 • Tvrtka
 • Adresa
 • E-mail
 • Broj telefona
 • Osobni identifikacijski broj
 • Broj bankovnog računa
 • IP adresa
 • Ostali podatci koje prema potrebi razmijenite s nama a želite da ostanu tajni

VRIJEME TRAJANJA POLITIKE PRIVATNOSTI

U trenutku dostavljanja Vaših podataka bilo kojim putem, Vi pristajete na kontakt s nama te nam time dajete pravo staviti Vas na našu mailing listu, u našu listu kontakata te obrađivati te podatke unutar naše tvrtke sukladno naznačenoj svrsi. Zaštita privatnosti Vaših podataka je trajna i čuvanje podataka traje dok sami ne zatražite brisanje Vaših podataka. Vi u svakom trenutku možete zatražiti isključenje s naše mailing liste putem poveznice koja se nalazi unutar svake komunikacije ili slanjem direktnog zahtjeva našem službeniku za sigurnost podataka. Nakon toga, vaše podatke koristimo isključivo prema Vašem izričitom zahtjevu.

SADRŽAJ POLITIKE PRIVATNOSTI

Vaše osobne podatke prikupljamo i obrađujemo u skladu s odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka, EC 2019/679. Prikupljene podatke ćemo čuvati na primjeren način i osigurati njihovu povjerljivost. Prikupljene podatke nećemo prosljeđivati trećim osobama bez Vašeg izričitog dopuštenja. Prikupljamo samo one osobne podatke koji su nam dobrovoljno dostavljeni. Ne zahtijevamo od Vas da nam pošaljete te podatke kako bi smo Vam omogućili pristup našim web stranicama i ne tražimo od Vas da nam pošaljete podatke koji nisu bitni za našu poslovnu suradnju i bolju kvalitetu naših usluga. Tvrtka Vam neće slati neželjenu poštu. Tvrtka ne odgovara za slučajnu pogrešku ili pogrešku zbog više sile ili drugih objektivnih okolnosti kojima se uzrokuje slučajno kršenje zajamčene zaštite Vaših podataka, ali Vam jamči da će pogreška biti otklonjena, ako je to moguće čim prije. Ne prodajemo Vaše podatke ni u kom slučaju, ne prenosimo i ne otkrivamo osobne podatke koje prikupimo nikome izvan Tvrtke bez Vaše dozvole.

TAJNOST PODATAKA

Želimo jasno reći da prilikom posjete našim web stranicama, Vaši podatci ostaju tajni, osim ukoliko ih ne želite dobrovoljno otkriti drugim stranama.

STATISTIKA POSLUŽITELJA

Naš poslužitelj globalne mreže koristi statistički softver. Ti su programi standardno obilježje svih internetskih poslužitelja i nisu karakteristični samo za naše stranice. Takvi statistički podatci omogućuju nam svoje stranice prilagoditi kako bi bile što efikasnije i jednostavnije za naše posjetitelje (utvrđivanje podataka koji najviše ili najmanje zanimaju naše korisnike, prilagođavanje stranica pojedinim internetskim preglednicima, učinkovitost strukture naše lokacije te posjete našim stranicama).

UPOTREBA KOLAČIĆA, TZV. COOKIES

Kako bismo olakšali pregledavanje naših internetskih stranica, naš poslužitelj globalne mreže koristi kolačiće. Radi se o jako malim tekstualnim datotekama koje poslužitelj postavlja na računalo korisnika u svrhu praćenja odabira pojedinih jezičnih varijanti naših stranica, kao i prilikom ulaska na dijelove stranica koje zahtijevaju unos korisničkog imena i lozinke. Kolačići se ne mogu koristiti za pokretanje programa ili postavljanje virusa na Vaše računalo. Kolačići koje naš internetski poslužitelj postavlja brišu se automatski s Vašeg računala na kraju sesije, odnosno onog trenutka kada napustite naše stranice. Pregled naših stranica moguć je i bez uporabe kolačića, ako je vaš internetski preglednik tako postavljen.

PORUKA ELEKTRONIČKOM POŠTOM

Kada nam šaljete elektroničku poštu (e-poštu) s osobnim podacima po kojima Vas je moguće identificirati, bilo putem e- pošte s pitanjem ili komentarom, ili obrascem koji nam dostavljate elektroničkom poštom, mi te podatke koristimo u svrhu ispunjenja Vaših zahtjeva.

SIGURNOST PODATAKA

Radi sigurnosti podataka na ovoj adresi, te kako bismo osigurali pristupačnost usluge svim korisnicima, ovaj računalni sustav koristi softver koji prati posjete na mreži te prepoznaje neovlaštene pokušaje otpreme ili izmjene podataka, kao i one koji bi mogli prouzročiti štetu na neki drugi način. Neovlašteni pokušaji otpreme ili izmjene podataka na ovoj lokaciji strogo su zabranjeni.

KONTROLA

Osoba ima pravo uvida u zbirku osobnih podataka, zahtijevati pristup svojim osobnim podacima i mijenjati ih, pravo na popravak, zaborav, ograničenje obrade, prigovor i prijenos podataka te u svakom trenutku smije otkazati odobrenje za uporabu osobnih podataka, zahtijevati promjenu podataka ili brisanje iz baze podataka. To možete učiniti tako da pošaljete zahtjev našem službeniku za zaštitu podataka, pisanim putem ili osobno dolaskom na našu adresu.

POVEZNICE

Činimo sve što je u našoj moći kako bismo osigurali da sva preusmjeravanja s internetskih stranica tvrtke upućuju na internetske stranice koje ne sadrže ilegalan i/ili štetan sadržaj. Međutim, stranice i adrese na mreži brzo se mijenjaju i ne možemo uvijek jamčiti za sadržaj svake adrese na koju vas usmjerimo. Ako imate bilo kakva pitanja ili dvojbe u vezi s Politikom zaštite osobnih podataka Servisa, ili u vezi sa svojim iskustvima s ovom internetskom adresom, molimo vas da nam se javite.

PROMJENE I PRESTANAK UVJETA KORIŠTENJA

Tvrtka pridržava pravo izmjene ili prekida svih ili bilo kojeg dijela ove internetske lokacije te uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku. Promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovoj adresi ili kada su korisnici o njima obavješteni.

KONTAKTIRAJTE NAS

Ukoliko imate pitanja vezanih uz privatnost ili želite izmijeniti ili izbrisati Vaše podatke, molimo kontaktirajte našeg službenika za zaštitu podataka:

Željka Jendriš Koščica
Tel. +385 91 6200 430
Mail: zeljka@chitech.com.hr
CHI-TECH d.o.o.
Rude 62, 10430 Samobor